02 02 2020

Lëvizja VETËVENDOSJE! mban referendum për marrëveshje me LDK-në për Qeverinë

Lëvizja VETËVENDOSJE! mban referendum për marrëveshje me LDK-në për Qeverinë

Komisioni i Përgjithshëm Zgjedhor i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, konform statutit të saj, sot organizon referendumin për marrëveshjen me LDK-në, për formimin e Qeverisë.

Marrëveshjet Qeveritare sipas nenit 28 të Statutit të Lëvizjes VETËVENDOSJE! parashihen që të vendosen me anë të demokracisë së drejtpërdejtë, me parimin një aktivist një votë.

Ky referendum do të përfshijë të gjithë aktivistët, të organizuar në të gjitha Qendrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Ju bëjmë ftesë të gjithë aktivistëve që të dalin dhe të shprehin vullnetin e tyre!

2 shkurt 2020
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Kontribo