28 08 2019

Mërgata po vjen për të bërë ndryshimin

Mërgata po vjen për të bërë ndryshimin Me shpalljen e datës së zgjedhjeve në datën 26 gusht, bashkatdhetarët nga të gjitha vendet e Evropës, SHBA e vende të tjera, kanë filluar të blejnë biletat, për të ardhur në Kosovë në datën 6 tetor. Disa prej tyre tashmë na i kanë dërguar biletat që i kanë blerë. Ata do të votojnë për shpresën e vetme, për ndryshimin e domosdoshëm për Kosovën. Mërgata vazhdimisht ka mbështetur me një shumicë të madhe Lëvizjen, sepse mërgata vazhdimisht e ka ndihmuar ekonomikisht Kosovën, dhe ka sjellë shembull demokratik e dije perëndimore në vendin tonë. I falënderojmë bashkatdhetarët që po vijnë për të forcuar fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE! Qeveria Kurti do të marrë vendime të rëndësishme për ta ndihmuar mërgatën që të kontribuojë në Kosovë.

Kontribo