24 03 2020

Në kohën kur shumë përfaqësues të vendeve mike bëjnë thirrje që t’i jepet mbështjetje Qeverisë për Pandeminë Covid19 dhe janë shprehur kundër mocionit ndaj Qeverisë subjekte politike si LDK, PDK, AAK dhe Nisma kanë thirrur seancë për ditën e nesërme.

Kontribo