28 03 2015

Në përkujtim të rënies së 10 anëtarëve të familjes Rama nga Kastrioti

Në përkujtim të rënies së 10 anëtarëve të familjes Rama nga Kastrioti, deputeti i Kuvendit të Republikës së Kosovës nga radhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Rexhep Selimi, tha se ashtu siç e mbrojtën nderin kombëtar dëshmorët e kombit, ashtu edhe ne të gjallët duhet ta mbrojmë luftën dhe idealin e tyre. “Mbrojtja e luftës së drejtë të tyre sot mbetet sfidë përballë gjykimeve të padrejta. Ne duhet ta mbrojmë luftën e pastër çlirimtare. Kujtimi më i mirë për dëshmorët është mbrojtja e idealit, flamurit dhe atdheut për të cilin ata ranë”, tha ndër të tjera Selimi.

Kontribo