16 08 2013

Nr. 21 i gazetës “Përballja”

Sot, më 16 gusht, doli nr. 21 i gazetës “Përballja” të cilën mund ta gjeni në të gjithë Kosovën. Ju ftojmë ta merrni gazetën e cila qëndron për gjatë gjithë javës në zyrat e Qendrave të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në gjithë Kosovën.


Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

• Ibish Ahmeti, kandidat i VETËVENDOSJE!-s për Therandën
• Ajnishahe Shala-Halimi, kandidate e VETËVENDOSJE!-s për Skenderaj
• Bilall Hadërgjonaj, kandidat i VETËVENDOSJE!-s për Deçanin
• Ali Halimi, kandidat i VETËVENDOSJE!-s për Shtërpcën
• Çka premtoi dhe çka realizoi kryetari i Komunës së Ferizajt?
• Premtimet e parealizuara të Kryetarit të Komunës së Therandës
• Premtimet dhe dështimet e qeverisjes së PDK-së në Gjilan
• Të fala Donikës (Shkodran Hoti)
• Çrregullimet në asfaltim nuk kanë të ndalur në Ferizaj (Agron Kelmendi)
• Dështim i radhës për Qeverinë e Kosovës (Osman Osmani)
• Marrëveshja e munguar mes Kosovës dhe Zvicrës (Emrush Xhemajli)
• Drejt ribërjes së qytetit (Glauk Tahiri)
• Profil i Komunës së Prishtinës
• Ç’po ndodh me qytetin e Prishtinës?
• Kodi telefonik dhe varësia e vullnetshme ndaj Serbisë
• Një histori e shkurtër e telekomunikacionit në Kosovë
• Humbja e shëmtuar (Enis Sulstarova)
• Qetësia e drejtësisë përballë krimit (Arbër Rexhaj)
• Të lirë për të humbur (Visar Ymeri)
• Muzeu i Kosovës (Teutë Rrusta, Rina Zhitia)
• Historia hua

Kontribo