30 08 2013

Nr. 23 i gazetës “Përballja”

Sot, më 30 gusht, doli nr. 23 i gazetës “Përballja” të cilën mund ta gjeni në të gjithë Kosovën. Ju ftojmë ta merrni gazetën e cila qëndron për gjatë gjithë javës në zyrat e Qendrave të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në gjithë Kosovën.

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

• Alban Krasniqi, kandidat për Kryetar të Komunës së Malishevës
• Zekë Zeka, kandidat i për Kryetar të Komunës së Artanës
• Arbërie Nagavci, kandidate për Kryetare të Komunës së Gjakovës
• Ylber Islami, kandidat për Kryetar të Komunës së Fushë Kosovës
• Ardian Selishta, kandidat i VETËVENDOSJE!-s për Kryetar të Komunës së Dardanës
• Heshtja e opozitës në Kuvendin Komunal të Ferizajt i pasuron pushtetarët e PDK-së (Agron Kelmendi)
• Degradimi i Prishtinës nuk mund të fshihet me plane të çastit
• Ky Kuvend nuk ka legjitimitet politik për miratimin e planeve strategjike
• Nga Manifesti, Programi Politik, tek Alternativa Qeverisëse (Albin Kurti)
• Politika e jashtme (Puhie Demaku)
• Politika për tek Politikat (Shpend Ahmeti)
• Shteti i së Drejtës (Glauk Konjufca)
• Shteti Zhvillimor (Dardan Sejdiu)
• Politikat e kulturës dhe trashëgimia (Aida Dërguti)
• Shteti Social (Visar Ymeri)
• Bujqësia, Pylltaria dhe Zhvillimi Rural (Salih Salihu)
• Haki Rugova nuk realizoi as gjysmën e premtimeve (Shkodran Hoti)
• Lëvizja VETËVENDOSJE! – Sinonim i bashkimit kombëtar (Sylejman Pireva)
• Terma të Zbrazët (Arbër Zaimi)
• Dhuna e Gjuhës (Slavoj Zizek)
• Tingëllima e Fakultetit pa zë (Donika Çapriqi, Teutë Rrusta)
• Novelë mbi Krizë
• Vetëvrasja e trumcakut

Kontribo