13 09 2013

Nr. 25 i gazetës “Përballja”

Sot, më 13 shtator, doli nr. 25 i gazetës “Përballja” të cilën mund ta gjeni në të gjithë Kosovën. Ju ftojmë ta merrni gazetën e cila qëndron për gjatë gjithë javës në zyrat e Qendrave të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në gjithë Kosovën.

Në këtë numër do të gjeni këta tituj:

• Pushteti në Malishevë e zhvesh arsimin nga misioni, e shndërron në fole të partisë
• Takime në fshatrat Studençan dhe Dvoran të Therandës
• Prishtina, qytet edhe për mësues e mjekë
• Takim me të rinjtë në Gjakovë
• Lagjet Dardania 1 dhe 2 në Gjilan shprehin kërkesat e tyre ndaj pushtetit lokal
• Takime në Bresalc të Gjilanit
• Vizitë në Llapushnik të Drenasit
• Vizita tek disa sipërmarrës të komunës së Lypjanit
• Xhemshit Vokrri, kandidat për kryetar të komunës së Besianës
• Aktivitetet e Qendrës në Drenas
• Qendra e Prishtinës: Sërish vërshime pranë “Rrugës B”
• Qendra e Gjilanit: Lagjja “Arbëria” shfaqi shumë shqetësime
• Alban Krasniqi viziton institucione, fshatra dhe lagjet e Komunës
• Prishtina, Komunë e Hapur
• Festivali i Rrushit, Verës, Ushqimit dhe Kulturës – Rahovec (Shkodran Hoti, Arlind Manxhuka)
• Takimet e delegacionit të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Zvicër
• Nga tubimi i Delegacionit të VETËVENDOJE!-s në Zyrih
• Nga vizita e Delegacionit të VETËVENDOSJE!-s në Hagen të Gjermanisë
• Qendra e Lypjanit: Ne do ta mbrojmë votën
• Bujqit e Prishtinës të lënë në mëshirën e fatit
• Aktivitete të Qendrës në Ferizaj
• Gjilan: Pogragja pa ujë të pijshëm
• Vërejtje të përcipta për një program të përciptë (Arlind Qori)
• Logoja (Glauk Konjufca)
• Alternativa (Albin Kurti)
• Shthurja (Aida Dërguti)
• Dhuna Hyjnore: Çka nuk 137shtë… (Slavoj Zizek)


Lëvizja VETËVENDOSJE!
Sekretariati për Media dhe Komunikim

Kontribo