Adnan Ademi

91

Profili

Emri i plotë

Adnan Ademi

Adnan Ademi është i lindur më 20 tetor të vitit 1984 në Petrovë, komuna e Shtimes. 

Ka përfunduar shkollën fillore në Petrovë, ndërsa shkollën e mesme në Shtime. Studimet universitare i ka vazhduar në Menaxhment, në Kolegjin FAMA, ndërsa studimet pasuniversitare në Menaxhment, në Universitetin e Evropës Juglindore. 

Ka 8 vite përvojë pune në pozita menaxheriale, si mësimdhënës në gjimnaz dhe koordinator i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shtime.  Ndërsa, nga viti 2016 është konsulent i tre firmave në Zvicër dhe Belgjikë. Momentalisht, mban pozitën e Kryetarit të Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shtime.

Ai synon të mbështes nisma që mbrojnë të drejtat e punëtorëve, sidomos në sektorin privat, por do të përkushtohet edhe në implementimin e politikave në ngritjen e cilësisë në punët infrastrukturore. 

Është i martuar dhe baba i dy fëmijve.