12 09 2019

Arijeta Rexhepi

42

Shkrime

Emri i plotë

Arijeta Rexhepi

Arijeta Rexhepi u lind më 7 korrik 1976, në Gjilan. Ka studiuar në Fakultetin e Edukimit në Prishtinë në drejtimin Matematikë-Informatikë.

Mësimdhënëse e matematikës dhe informatikës për afër 25 vite, ndërsa momentalisht është mësimdhënëse në shkollën e mesme të ulët “Selami Hallaçi” në Gjilan. Aktiviste e Lëvizjes VETËVENDOSJE! që nga viti 2011, asaj ju dha besimi nga Qendra e Lëvizjes në Gjilan si rezultat i aktiviteteve të saj të ndryshme në lidhje me të drejtat dhe barazinë gjinore.

Disa vite me radhë është udhëheqëse e Sekretariatit të Gruas Aktiviste si dhe Nënkryetare e Dytë e Lëvizjes në Gjilan. Aktualisht është në mandatin e dytë si Këshilltare e Kuvendit Komunal të Gjilanit.

Si deputete e zgjedhur ajo do të angazhohet në përmirësim të politikave mbi edukimin dhe në çështjen e barazisë gjinore.

Është e martuar dhe nënë e dy fëmijëve.