10 10 2021

Arsim Rexhepi

Shkrime

Emri i plotë

Arsim Rexhepi

Vendbanimi

Vushtrri

Pozita

Kandidat për kryetar komune në Vushtrri

Arsim Rexhepi u lind në vitin 1972, në Vushtrri.

Shkollën fillore dhe të mesme i ka përfunduar në Vushtrri, ndërsa studimet universitare në Fakultetin e Arkitekturës dhe Letërsisë Shqipe në Universitetin e Prishtinës. Studimet e Letërsisë, Artit dhe Politikës i kreu ne Universitetin e Ruhrit në Bochum dhe në Hagen. Ndërkaq, studimet e doktoratës i kreu në Bochum, ku doktoroi me temën mbi antropologjinë e hapësirave në letërsi. Punon prej vitit 2004 si ligjerues i Letërsise në Universitetet e Bochumit dhe Dortmundit. Ai ka qenë deputet në legjislaturën e III-të të Kuvendit të Kosovës (2007-2011), ku ishte kryetar i Komisionit të Arsimit.

Është autor i disa veprave letrare dhe shkencore.

Arsimi si kryetar në ardhje qeverisjen do ta kthejë te qytetari. Do të qeverisë me drejtësi, duke qene vazhdimisht transparent dhe llogaridhënës.

Është i martuar dhe ka tre femijë.