Besnik Zeqiraj

98

Profili

Emri i plotë

Besnik Zeqiraj

Besnik Zeqiraj ka lindur në Pejë më 13 maj 1985. Shkollën fillore e ka përfunduar në Pejë, ku e përfundoi edhe shkollën e mesme, Gjimnazin “Bedri Pejani”.

Studimet themelore dhe ato të nivelit Master për Ekonomi i ka përfunduar pranë Universitetit të Prishtinës. Krahas studimeve ka ndjekur shumë trajnime nga fushat që ndërlidhen me teknologji dhe kontabilitet.

Prej vitit 2006 ishte pjesëmarrës në aktivitetet e Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Nga viti 2009 e deri më sot ka mbajtur disa përgjegjësi në organizatë, si: Sekretar i Aktiviteteve, Anëtar i Kryesisë së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Pejë, Administrator i Zyrës, Sekretar Organizativ i Qendrës në Pejë, Delegat në Këshillin e Përgjithshëm etj.

Ai do të punojë për ndërtimin e shtetit social, të së drejtës dhe shtetin zhvillimor. Ai do të kontribuojë në zbatim të Alternativës Qeverisëse të Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Është i martuar dhe po pret një fëmijë.