Drilona Jakaj

95

Profili

Emri i plotë

Drilona Jakaj

Drilona ka lindur me 15 janar 1992 në Tiranë, kurse shkollimin e lartë e ka të përfunduar pranë Universitetit të Prishtinës, në Departamentin Ekonomiks, e specializuar në fushën e makroekonomisë dhe financave ndërkombëtare. Ajo ka qenë e angazhuar si kontabiliste, në ACTA dhe me organizata të tjera, në Prishtinë.

Drilona Jakaj është e nominuar si kandidate për deputete nga Lëvizja VETEVENDOSJE! përzgjedhjet parlamentare 2019. Me dijen dhe përvojën që ka Drilona ajo do angazhohet me qëllim të përmirësimit të politikave publike, ekonomisë dhe financave publike në vendin tonë.