29 12 2018

Drita Millaku

Shkrime

Emri i plotë

Drita Millaku

Pozita

Deputete

Drita Millaku u lind në Prizren, ku ka kryer shkollimin fillor dhe të mesëm, dhe ka ndjekur edhe studimet universitare në Fakultetin e Edukimit. Më tej ajo ka vijuar studimet në Fakultetin Filologjik dhe Masterin në Prishtinë. Drita Millaku është e martuar dhe është nënë e dy fëmijëve.

Ajo është e punësuar në Bibliotekën Ndërkomunale në Prizren, dhe që prej 4 vitesh është zgjedhur asambleiste në Kuvendin Komunal në Prizren. Drita Millaku është angazhuar maksimalisht për çështjet dhe shqetësimet e qytetarëve, dhe falë këtij angazhimi është cilësuar si asambleistja më e suksesshme në nivelin komunal.

Gjithashtu ajo është angazhuar pareshtur në fuqizimin e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Prizren. Në kuadër të organiztës “NDI” ajo ka përfunduar “Akademinë për Lidership”, dhe është angazhur në shumë projekte për të drejtat e grave. Drita Millaku është trajnuar nga OSBE si trajnere për të drejtat e trashëgimisë së gruas.