Emin Gërbeshi

93

Profili

Emri i plotë

Emin Gërbeshi

Emin Gërbeshi është veprimtar i Lëvizjes për Çlirim të Kosovës. Nga e vitet 90-ta veprimtar dhe ish i burgosur politik. Ai ka qenë ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Pas luftës u zgjodh Kryetar i Komunës së Artanës. Poashtu, ka qenë edhe deputet i Parlamentit të Kosovës – gjatë legjislaturës të viti 2010 -2014. Ai është i dëshmuar për veprimtari të shumta kombëtare. Tani merret me biznes shumë të suksesshëm.