Fitim Haziri

36

Profili

Emri i plotë

Fitim Haziri

Fitim Haziri është i lindur më 7 mars 1982, në Besianë. Ka përfunduar studimet në Universitetin e Shkencave dhe Teknologjisë në Sana’a, drejtimin e Stomatologjisë.

Ka punuar si stomatolog dhe drejtor në kliniken dentare “Avicena Dent”. Ka qenë pjesëmarrës aktiv në shoqërinë civile në Besianë, që nga viti 2000.

Në zgjedhjet lokale të vitit 2017, Fitimi u zgjodh Këshilltar i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, në Kuvendin Komunal të Besianës, si dhe ishte Kryesues i Grupit të Këshilltarëve të Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Fitimi ka qenë edhe Anëtar i Kryesisë së Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Besianë.

Ai është zgjedhur deputet i Kuvendit të Kosovës, në zgjedhjet e 6 tetorit 2019, ku ka qenë i angazhuar si anëtar i Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale. Është i martuar, dhe ka katër fëmijë.