Hidajete Nikçi

89

Profili

Emri i plotë

Hidajete Nikçi

Hidajete Nikçi u lind më 15 qershor 1974, në Pejë. Studimet universitare bazike dhe master i përfundoi në FSHMN, në degën e Kimisë, në Universitetin e Prishtinës. Ajo poashtu është e çertifikuar si trajnere dhe kryefacilituese në programe të ndryshme, si dhe ka ndjekur një numër të madh të trajnimeve.

Ajo ka përvojë në fushën e arsimit. Që nga viti 2004 ka punuar si asistente e angazhuaaar në Universitetin “Haxhi Zeka”, në Pejë në lëndën Ekologji Mjedisore. Ajo numëron disa punime shkencore të publikuara në revista shkencore. Hidajete Nikçi është anëtare e Kryesisë në Levizjen VETËVENDOSJE!, Qendra në Pejë. Tani është zgjedhur si kandidate për deputete.

Ajo është e martuar dhe ka një fëmijë.