Liridon Fondaj

108

Profili

Emri i plotë

Liridon Fondaj

Liridon Fandaj u lind me 24 nëntor 1985, në fshatin Peqan, të Therandës. Shkollimin fillor e ka përfunduar në fshatin Peqan ndërsa shkollimin e mesëm në Therandë. Fakultetin Ekonomik e ka përfunduar në Prishtinë, ndërkaq studimet Master për Marketing në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë.

Me profesion është kontabilist dhe aktualisht punon në disa ndërmarrje të vogla dhe të mesme. Liridoni, është aktivist i Lëvizjes VETËVENDOSJE! që nga viti 2014 si dhe anëtar i kryesisë ne Qendrën e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Therandë.