Shpejtim Arifi

97

Profili

Emri i plotë

Shpejtim Arifi

Shpejtim Arifi u lind në tetor te vitit 1990 ne Biti të Poshtme në Shtërpcë. Shkollimin fillor dhe atë të mesëm për Mjekësi i kreu në Ferizaj. Studioi në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti Juridik, ku mori edhe titullin Master i shkencave Juridiko-Financiare

Ishte kandidat për deputet nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në zgjedhjet parlamentare të vitit 2017. Ndërsa në vitin 2018 u zgjodh kryetar i Qendrës së Lëvizjes. Ka 10 vite që është i angazhuar në Lëvizjen VETËVENDOSJE!. Ai synon të punojë për një shtet ligjor dhe të së drejtës, për një ekonomi që ofron barazi për të gjithë, si dhe për zhvillimin e mirëqenies.

Shpejtimi është kandidat për deputet në listën e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.