15 04 2015

Protestën e 18 prillit, deri tash e kanë mbështetur këto organizata:

– Sindikata e Pensionistëve dhe të Moshuarëve të Kosovës
– Federata Sindikale e Bujqëve të Kosovës
– Sindikata e Pavarur e “Fabrikës së Amortizatorëve”
– Këshilli grevist i punëtorëve të ish-ndërmarrjes “Ballkani” nga Theranda (Suhareka)
– Perfaqesuesit e punëtorëve të Fabrikës së Gypave
– Këshilli i Veprimit Rinor Lokal – Ferizaj
– Lëvizja e Re Demokristiane

Gjatë ditëve në vijim, protestës do t’i bashkohen edhe shumë organizata të ndryshme.

Mobilizimi qytetar për protestën e së shtunës tregon se kërkesat e protestës janë kërkesa të qytetarëve, për përmbushjen e të cilave do të protestohet fuqishëm dhe masivisht.

Kontribo