08 10 2020

RAPORTI I BASHKIMIT EVROPIAN PËR KOSOVËN

Pas raportit të Departamentit Amerikan të Shtetit, edhe Raporti për Vendin i BE-së evidenton luftën ndaj krimit dhe korrupsionit të Qeverisë Kurti

Raporti i Vendit për vitin 2020 bën dallim thelbësor të Qeverisë Kurti dhe të gjitha qeverive tjera pararendëse. Ai thekson luftën ndaj krimit dhe korrupsionit që kishte ndërmarrë Qeveria Kurti dhe fokusin në zhvillimin ekonomik. Një konstatim i tillë nuk është nxjerrë në asnjë raport tjetër të Bashkimit Evropian për asnjë qeveri që nga paslufta

Kontribo