20 02 2020

Shfuqizohet vendimi për përfitimet e ish-zyrtarëve pas përfundimit të mandatit

Qeveria e Kosovës sot mori vendim që të shfuqizohet vendimi i qeverisjes së kaluar për përfitimet e ish-zyrtarëve pas përfundimit të mandatit të tyre. Në një vend të varfër si Kosova ky luks qeveritar është krejtësisht absurd dhe privilegj i panevojshëm. Paraja publike duhet të ruhet dhe kjo fillon me zyrtarët qeveritar.

Kontribo