22 06 2018

Takim me një grup të profesionistëve të rinj

Sot, një grup i profesionistëve të rinj, u takuan me Kryetarin e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, Sekretaren Organizative, Vlora Haxhimehmedi dhe Koordinatoren e Komiteteve Profesionale, Dejona Mihalin.

Këta profesionistë të rinj, arkitektë, artistë, inxhinerë, ekonomistë, gjeodetë, inxhinierë të IT-së, iu bashkuan sot Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Midis tjerash, Sekretarja Organizative iu uroj mirëseardhjen dhe e theksoi lidhshmërinë mes çështjeve organizative dhe dijeve profesionale.

Kryetari Kurti theksoi se një shoqëri e qëndrueshme dhe demokratike mund të bëhet vetëm me qytetarë të ndershëm dhe të dijshëm. Përmes Këshilleve profesionale, Lëvizja VETËVENDOSJE! do të synon që të ngritë rolin e profesionistëve të rinj, pasi e ardhmja ju takon atyre.

Profesionistët u ankuan për mungesën e përgjithshme të zhvillimit në Kosovë, por ku e shohin Lëvizjen VETËVENDOSJE! si të vetmen shpresë për ndryshime progresive. Me këtë rast u zotuan që do të japin ndihmën për Lëvizjen dhe për Kosovën përmes angazhimit të tyre.

Kontribo