13 05 2019

Takim me udhëheqësit e Sindikatës së RTK-së

Sot, Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, së bashku me deputetin Valon Ramadani, pritën udhëheqësit e Sindikatës së RTK-së, z.Fadil Hoxha, kryetar, znj.Albana Murseli, nënkryetare dhe z.Visar Duli e z.Veton Rugova, anëtarë.

U bisedua lidhur me gjendjen e rëndë në RTK, programin televiziv dhe situatën e punëtorëve aty, si dhe problemet që veç po shtohen çdo ditë.

Bashkarisht u konstatua nevoja që të mbahet një seancë e veçantë në Kuvendin e Kosovës për RTK-në, për ta rritur cilësinë e këtij institucioni të rëndësishëm dhe transmetuesi publik. Në këtë seancë do të propozohej edhe një komision hetimor parlamentar, me theks të veçantë mbi paligjshmërinë pas shpalljes arbitrare të drejtorit pa vota të plota të bordit drejtues.

Kontribo