28 06 2018

Vizitë nga përfaqësuesit e FMN-së, Ruud Veremulen dhe Selim Thaçi

Sot në zyrët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! erdhën në vizitë përfaqësuesit e FMN-së, Ruud Veremulen dhe Selim Thaçi të cilët u pritën nga Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti dhe Nënkryetari, Besnik Bislimi.

Me përfaqësuesit e FMN-së u diskutua shqetësimi për rreziqet fiskale që nuk përmbushin planifikimin buxhetor për të hyrat në këtë vit si dhe për ndikimin buxhetor afatmesëm dhe afatgjatë të një sërë vendimesh qeveritare si në paga e poashtu edhe në politika sociale që më shumë janë iniciativa të fragmentarizuara që nuk ndikojnë në uljen e varfërisë në Republikën e Kosovës.

Përfaqësuesit e FMN-së njoftuan edhe me angazhimet e tyre aktualisht dhe për vizitën e ardhshme që do ta kenë në Republikën e Kosovës.

28 qershor 2018,
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Kontribo