27 09 2022

1 vit prej kur filluan shtesat për fëmijë dhe lehona!

Rreth 200 mijë fëmijë dhe mbi 20 mijë lehona kanë përfituar shtesa përgjatë këtij viti.

Përbrenda 1 viti kemi hapur aplikimin për fëmijët deri në 10 vjeç kurse synimi është të arrijmë deri te fëmijët e moshës 16 vjeçare.

Qeveria Kurti angazhohet që secila familje ta ndiejë dorën e shtetit.

Kontribo