28 11 2022

110 pikturat e Rexhep Selimit për 110 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë

Këtë 28 Nëntor, një delegacion i Lëvizjes VETËVENDOSJE! vizitoi Muzen Kombëtar për të parë ekspozitën personale të Rexhep Selimit “Në garë me botën gri”.

Frymëzuar nga trashëgimia e pasur shekullore shqiptare, pikturat e Rexhep Selimit ndër të tjera tregojnë atdhedashurinë dhe historinë e të kaluarës së shtetit tonë.

Ekspozita “Në garë me botën gri” do të jetë e hapur deri më 4 dhjetor 2022.

Kontribo