13 06 2022

17 vjet VETËVENDOSJE!

17 vjet VETËVENDOSJE! – Lëvizim së bashku me popullin

“Ne të Lëvizjes jemi vazhdimësi, as nisje e as mbarim, prandaj ne edhe guxojmë në beteja por nuk guxojmë ta ndalim betejën. Është një kohë për gjithçka, tash është koha e mbështetjes maksimale për qeverisjen tonë dhe për ç’kapje përfundimtare nga pushtetet klanore të mëparshme”, Kryeministri Kurti.

Kontribo