24 11 2018

30 anëtarë të rinj në Gjilan

Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, sot vizitoi Qendrën e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, me ç’rast mori pjesë në ceremoninë e pranimit të 30 anëtarëve të rinj në këtë Qendër.

Ai iu dëshiroi mirëseardhje në Lëvizje anëtarëve të rinj, duke iu thënë që ne politikën e shohim si shërbim ndaj qytetarëve, me një koncept e program të bazuar në drejtësi, zhvillim e solidaritet. Kryetari Kurti shprehu bindjen që së bashku jemi më të fortë, drejt sfidave dhe sukseseve të reja.

Kontribo