10 10 2021

4 Çerdhe të reja për fëmijët e Besianës

A e dini se?

Gjatë mandatit tonë të plotë, kemi planifikuar ndërtimin e 4 çerdheve të reja në qytet dhe në fshatra, aty ku banojnë më shumë qytetarë dhe që lidhin fshatra përreth.

#bashkëqeverisim144

Kontribo