17 04 2015

Dostat klientelist dhe mafioz të Hashim Thaçit nëpërmjet Hajredin Kuçit kanë mundur t’i ikin drejtësisë ende dhe sot, si Ramadan Muja, Xhabir Zharku, Djemtë e Adem Grabovcit, paraburgimi dhe skandali me Sami Lushtakun, leja për t’u futur në burg dëshmitari në rastin Tolaj. Ndërsa me manovra e ndikime kanë dalë të pafajshëm pas stërzgjatje së proceseve të gjitha për vepra penale për vjedhje të parave publike dhe pronave ose për vepra të dobëta, Nexhat Demaku, Bajram Mulaku, Begzad Sinani, Nexhmedin Arifi,Salim Jenuzi të gjitha kryetarë komunash nga PDK. E ndërsa rasti që ende sot vazhdon hetimet e që prej kohësh u zvarrit dhe u bënë përpjekjet maksimale të heshtet është ai i 1.2 milionë eurove të pasaportave ku përgjegjësi kryesor Bajram Rexhepi është vetëm dëshmitar e jo i pandehur.

Kontribo