30 10 2022

Viti i gjashtë i Turneut të futbollit “Astrit Dehari”

Turneu i futbollit “Astrit Dehari” që organizohet çdo vit nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në kujtim të jetës dhe veprës së aktivistit tonë, Astrit Dehari, u mbajt sot për të 6-tin vit me radhë.

24 ekipe aktivistësh prej Qendrave të Lëvizjes VETËVENDOSJE! morën pjesë në këtë turne të futbollit të vogël duke nderuar kështu shokun, aktivistin, studentin e mjekësisë, njeriun me ndjeshmëri e punë të pandalshme për drejtësi e barazi, Astrit Deharin.

Turneun e fitoi ekipi i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Drenas.

Vendin e dytë e zuri ekipi i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Malishevë.

Dhe, vendin e tretë, ekipi nga Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Kaçanik.

Vlerat për të cilat u angazhua Astriti organizata jonë do t’i ndjekë përherë ndërkohë që ne aktivistë e Lëvizjes gjithmonë do të kujtojmë dhe angazhohemi në dritën e veprës dhe sakrificës së dëshmorëve që ranë për liri, barazi e drejtësi, ndër ta edhe Astrit Dehari.

Kontribo