15 03 2014

AAK tha që s’do të bëjë koalicion me PDK-në. Sa kollaj e thotë këtë AAK, aq vështirë e besojmë ne!

Ta bësh sovranitetin për Kosovën përmes dialogut me Serbinë, është si të hash shpageta me lugë.

Qasja e BE-së dhe e faktorëve tjerë ndërkombëtarë: Serbinë të mos e hidhërojnë shumë dhe shqiptarët të mos i gëzojnë shumë.

Serbia e madhe po realizohet përmes shumë serbive të vogla.

Kontributi personal i Thaçit në vitet e ’90-ta për largimin e Serbisë nga Kosova është më i vogël sesa ky në tri vjetët e fundit për kthimin e saj në Kosovë.

Për pakicat duhet integrim në shoqëri përmes barazisë dhe jo integrim në institucione përmes privilegjeve.

Me këso Qeverie e qeverisjesh, në Kosovë është më kollaj të jeshë hajn sesa njeri i ndershëm. Me qeverisjen e LVV do të vlejë e kundërta…

Ne kemi nevojë për normalizimin e marrëdhënieve midis Kosovës dhe BE-së dhe jo midis Kosovës e Serbisë. Me dialogun Thaçi-Daçiq po ndodh veçse normalizimi i marrëdhënieve Serbi-BE.

Albin Kurti, TV21!

Kontribo