10 11 2021

Alban Hyseni Kryetar është përgjigjja kur në pyetje është Gjilani

Modestia dhe thjeshtësia me qytetarë, guximi dhe vendosmëria për një qytet të zhvilluar e të drejtë, janë cilësi dhe përcaktime që e bëjnë Alban Hysenin Kryetar fitues në Gjilan. Me 14 nëntor, votojmë numrin 144, dhe festojmë fitoren tonë.

Kontribo