02 11 2021

Alban Hyseni viziton Spitalin Regjional të Gjilanit

Kandidati për kryetar, Alban Hyseni në vizitën që bëri dje në Spitalin Regjional të Gjilanit u mirëprit nga profesionistët shëndetësor, me ç’rast falenderoi mantelbardhët për angazhimin e madh gjatë periudhës së përballjes së vështirë me pandeminë.

Mantelbardhët si çdoherë në nivel të detyrës për të ju shërbyer qytarëve, kërkuan koordinim më të mirë të sistemit shëndetësor primar dhe atij sekondar në nivel të komunës, për ç’gjë u zotua edhe kryetari në ardhje Alban Hyseni.

Zë i ri, udhëheqje e re.

#përtëgjithaprofesionet

Kontribo