28 05 2014

Albin Kurti, 28 maj 2014

“Qeveria e Kosovës nuk ka punuar për klasën e mesme dhe as atë të varfër: nuk ka vende të reja pune për ata që s’e kanë mbiemrin e duhur, nuk ka pensione që s’janë lëmoshë, kurse nga asistenca sociale del pse të përjashtojnë e jo pse je fuqizuar e aftësuar. Çka na duhet ne një qeveri e tillë? Asgjë. Kujt i duhet kjo qeveri? Vetvetes”

Kontribo