20 12 2014

Albin Kurti, Argument Plus, TV21:

Kundërthënia e rrejshme PDK-LDK u demaskua. Ajo ka qenë maskë për antagonizmin e vërtetë të këtyre dyjave bashkë kundrejt Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Ata që shpresojnë se organizatat e ndryshme ndërkombëtare do të mund të na nxjerrin nga kriza apo të sjellin drejtësi duhet ta kujtojnë faktin që ish ambasadori Dell tash punon në Bechtel kurse krerët e EULEX-it dolën të korruptuar.

Ndërkombëtarët janë levizje interesash dhe opinonesh, çështja është a duam të prijmë ne.

PDK e LDK karakterizohet prej premtimeve revolucionare me veprime që s’janë as reformatore.

Nuk i kemi qytetarët e varfër e të papunë kurse pushtetarët të pasur e të korruptuar pse jemi vend pa pasuri, popull pa histori e shoqëri pa kulturë por pse dogma e neoliberalizimit është instaluar në sistemin politik dhe ekonomik të shtetit. Qytetarët e lirë të Kosovës po arratisen nga dogma e lirisë!

Qytetarët i kanë humbur iluzionet për partitë dhe kjo është një fitore e rëndësishme.

Të djathtit djathin e marrim për vete kurse ujin e njelmët me dromcat që mbesin ua lënë popullit.

Nga Gjykata Speciale veç sa do të kemi padrejtësi speciale!

Kontribo