14 07 2014

Albin Kurti – Konferenca e Ambasadorëve, Tiranë 6 korrik 2014

Të dielën, më 6 korrik 2014, me ftesë të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti mori pjesë në panelin e organizuar në kuadër të Konferencës katër ditore të Ambasadorëve, “SHQIPËRIA NË RAJON – NGA PERIFERI, NË QENDËR.

Të ftuar të tjerë në panel ishin z. Pëllumb Xhufi, historian dhe ish Zëvendësministër i Jashtëm, z. Qemal Minxhozi, Ambasador i RSH-së në Kosovë dhe z. Bashkim Rama, ish Ambasador.

Konferenca e Ambasadorëve shërben si një platformë për shkëmbimin e informacioneve dhe ideve, si dhe ngre për diskutim disa prej çështjeve që lidhen me vendet tona, rajonin dhe arenën ndërkombëtare.

Në këtë Konferencë, ishin të ftuar si panelistë për të ndërvepruar me diplomatët, anëtarë të kabinetit qeveritar të Republikës së Shqipërisë, individë nga shoqëria civile, analistë të pavarur dhe përfaqësues të botës akademike, si nga hapësira shqiptare ashtu edhe ajo ndërkombëtare, me qëllim diversifikimin e opinioneve dhe ideve mbi zhvillimet aktuale të marrëdhënieve ndërkombëtare.

Kontribo