19 05 2014

Albin Kurti, sot:

“Mirëqenia e njeriut është ushqim, veshmbathje, ngrohje, higjienë e strehim, por mirëqenia e qytetarit të Republikës është arsim, shëndetësi, punësim, kulturë dhe pension i dinjitetshëm. Pa të dytën e humbet edhe të parën. Pra, kur nuk ke mirëqenie si qytetar, shpejt mbetesh pa mirëqenie edhe si njeri.” Tash #meLëvizjen

Kontribo