Plani për furnizimin me ujë të pijshëm dhe trajtimin e ujërave të zeza

Çështja e ujit të pijshëm dhe e trajtimit të ujërave të zeza është për qytetarët me prioritet të lartë, ndaj dhe qeverisja jonë do të dinamizojë adresimin e plotë të saj duke e transformuar rrënjësisht qeverisjen e këtij sektori dhe financimin e tij.

Kontribo