Rishikimi shkencor, administrativ dhe parlamentar i marrëveshjes për Demarkacionin me Malin e Zi 

Qeverisja jonë do të nisë pa hezitim negociatat me Qeverinë e Malit të Zi me synim arritjen e një marrëveshje të re për përcaktimin e vijës kufitare.

Kontribo