04 11 2021

Arben Vitia viziton Fondacionin për të Drejtat e Kafshëve

Në takim me përfaqësuesit e Fondacionit për të Drejtat e Kafshëve diskutuam mbi zgjidhjen që do të ofrojë qeveria e re e komunës së Prishtinës, për qentë endacak

Do të bëjmë:

-Kontraktimin e Qendrave Veterinare për trajtimin mjekësor të qenve endacak;

-Identifikimin dhe regjistrimin e të gjithë qenve endacak;

-Vlerësim të nevojës për ndërtimin e një strehimoreje për ta;

-500 mijë euro do të investohen për trajtimin e këtij problemi.

Do të jemi në komunikim të vazhdueshëm me aktivistët për të drejtat e kafshëve, në mënyrë që bashkërisht t’i japim zgjidhje këtij preokupimi të përbashkët.

Kontribo