08 11 2021

Arben Vitia viziton fshatin Mramor

Në fshatin Mramor, kryetari Vita takoi shumë qytetarë të këtyre anëve.Peisazhin pitoresk të Mramorit duhet ruajtur, por fshatit duhet shtuar investimet. Investime të menjëhershme do të bëhen në shtritjen e rrugëve dhe ndriçimin e tyre, përmirësim në infrastrukturë shkollore, subvencione për bujqit dhe sigurim të tregut për produktet, ishin zotimet e kryetarit Vitia për banorët. Bashkë u dakorduam që 14 nëntori është dita e kthesës për Prishtinën, pa dallim, për të cilën do të angazhohemi.

144 është numri i bashkë qeverisjes.

Kontribo