08 11 2021

Arben Vitia viziton fshatin Shashkofc

Biseduam nga afër për ndryshimet që duhet bërë në këtë fshat, si dhe për programin tonë. Fshatrat sikurse lagjet e kryeqytetit do ta kenë ndihmën e komunës. Investimet që do të bëjmë në qeverisjen tonë do të përfitojnë të gjithë. Bashkë angazhohemi nga të gjitha fshatrat e lagjet e qytetit për ta sjellë fitoren me 14 nentor. Pas 14 nentorit fillojmë zbatimin e programit për qytetarët tanë, për kryeqytetin.

Bashkë qeverisim!

Kontribo