10 11 2021

Arben Vitia viziton Shtëpinë e të Moshuarve në lagjen Taslixhe

Gjatë vizitave në lagjen Taslixhe, kryetari Vitia takoi shumë qytetarë dhe vizitoi edhe Shtëpinë e të Moshuarve. Programi ynë është program që i përshtatet secilës kategori të qytetarëve. Komuna do të përkujdeset për infrastrukturën e qytetit por edhe për mirëqenien e qytetarëve të saj.

-Do të krijojmë qendra të qëndrimit ditor për të moshuarit ku ata mund të socializohen me njëri-tjetrin.

-Përmirësim i infrastrukturës në shkollën “Gjergj Fishta” dhe ndërtimi i shkollës së re në Sofali.

-Zgjerimi i parkut të “Tauk Bahqes”.

-Rritje e kapaciteteve të bibliotekës përkujtomore “Hivzi Sulejmani”.

-Vazhdim i rrugëve dhe lirimi i trotuareve.Jetë e dinjitetshme për secilin është zotimi ynë.

Kontribo