01 11 2021

Arsim Ademi afër ndërmarrësve

Kryetari i ardhshëm i Vitisë, Dr. Arsim Ademi së bashku me deputeten Mirlinda Sadiku dhe asambleistet, Liridona Bislimi e Majlinda Shabani vizituan bizneset e ndryshme të Vitisë, ku u njohën prej së afërmi me sfidat që ata kanë.Në Viti, veprojnë një numër i madh i bizneseve e me qeverisjen e Lëvizjes ne do të angazhohemi për krijimin e hapësirave që ofrojnë mundësi e mbështetje, kjo përmes politikave në mbështetje të bizneseve e sidomos të grave në Komunën tonë të cilat janë paraparë edhe në programin qeverisës së Lëvizjes VETËVENDOSJE!

#PërVitinë#meArsimAdemin

Kontribo