12 11 2021

Arsim Ademi për Kryetar është zgjidhja dhe mundësia e vetme për ndryshimet që i duhen Vitisë

Me programin e tij do të zgjidhet çështja e ujit të pijshëm, infrastruktura që lidhë qytezën me fshatrat dhe Vitinë me autostradën, bujqësia, çerdhet publike e shkollat e reja. Me 14 nëntor, me numrin 144 festojmë fitoren tonë në Viti.

Kontribo