02 10 2021

Bashkë qeverisim për Artanën

Shpalosja e zotimeve për komunën

Sot kemi bërë shpalosjen e programit qeverisës për 4 vitet e ardhshme të Qeverisjes së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Artanë. Me prezencën e tyre na nderuan dy deputetet e Kuvendit të Republikës së Kosovës Labinotë Demi-Murtezi dhe Arbëreshë Kryeziu-Hyseni.

Në programin tonë qeverisës rendësi të veçantë i kemi kushtuar arsimit, shëndetësisë, bujqësisë dhe turizmit rural. Prandaj edhe kërkojmë mbështetjen tuaj që pas datës 17 tetor të qeverisim bashkë. Do të vazhdojmë me shpalosjen e programit qeverisës në secilën lagje e secilin fshat të Artanës, dhe do të keni mundësi që ta keni programin edhe në formë të shkruar.

BASHKË MË SHUMË

BASHKË MË MIRË

BASHKË PUNOJMË

BASHKË QEVERISIM

Kontribo