02 10 2021

Bashkë qeverisim për Besianën

Shpalosja e zotimeve për komunën

Duke respektuar masat anti-covid, kryetari Shpejtim Bulliqi, mbrëmë në prani të aktivistëve, deputetëve dhe kandidatëve për asamble, shpalosi programin qeverisës për mandatin e ri katërvjeçar. Programi është i ndarë në shtatë fusha dhe prek direkt problematikat dhe nevojat e qytetarëve llapjan.

#Bashkëqeverisim

#shpejtimbulliqi144

Kontribo