22 09 2021

Bashkë qeverisim për Besianën!

Rritja ekonomike këtë vit u mbështet edhe prej ekonomisë prodhuese dhe eksportuese të Besianës. Kryeministri Albin Kurti me Shpejtim Bulliqin që tash kërkon mandatin katërvjeçar për Besianën vizituan sot dy fabrika atje dhe zhvilluan dy takime të hapura me sportistë e kandidate të Lëvizjes VETËVENDOSJE! për Kuvendin Komunal. Krahas ekonomisë që duhet mbështetur, bizneseve që duhen fuqizuar, Besiana ka edhe një rini të talentuar e punëtore që duhet ta realizojë potencialin e vet. Pas zgjedhjeve të 17 tetorit që do na nxjerrin fitues, qeverisja jonë lokale në bashkëpunim të ngushtë me atë qendrore do t’i shtyjë mundësitë zhvilluese për Besianën. #144 #Bashkëqeverisim #ShpejtimBulliqi #Besianë

Kontribo