07 10 2021

Bashkë qeverisim për Deçanin

Patëm nderin të kishim në mesin tonë Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Bashkë me Ministrin, kandidatin për Kryetar Orges Tafilaj dhe asamblistë e aktivistë, ishim në Odën e Tushukajve në Isniq.

Banorët e këtij fshati na i treguan hallet dhe problemet e tyre, duke bashkëbiseduar edhe me kandidatin për Kryetar Tafilaj, por edhe me Minsitrin Aliu.

Qeveria e Republikës së Kosovës, çdo ditë po e dëshmon se korrupsionit dhe vjedhjes së parave të qytetarëve siç ka ndodhur deri më sot, i ka ardhë fundi. Andaj ne zotohemi për të njëjtin qëllim, që edhe korrupsionit në nivelin komunal t`i vije fundi.

Lëvizja VETËVENDOSJE! Mbetet zgjidhja e vetme për ju qytetarë të dashur.

#bashkëqeverisim144

#bashkëmëmirë

Kontribo